7 Kasım 2015 Cumartesi

Bayrak Çeşitleri ve Kullanım Alanları

Ülke Bayrakları: Ülkelerin çeşitli tarihi ve kültürel sembollerini yansıtan bayraklardır. Bu tür bayrakların yansıttığı büyük anlam ve değerlerine bağlı olarak, bayrağın kalitesi oldukça önemlidir. Biz, özellikle bu milli duygu ve düşünceleri yansıtan bayraklarda kaliteye çok önem veriyoruz. Standart boyutları ve özellikleri doğrultusunda üretimlerimiz mevcuttur.

Gönder Bayrakları: Firma gönder bayrakları, özel sektör direk, resmi daire ve kuruluşların direk bayrakları, parti seçim bayrakları, holdingler, sağlık ocakları, emniyet müdürlükleri, okullar, sendikalar ve benzinliklerde sıkça rastlanan bayraklardır. Kurumun tanıtımı niteliğindedir ve kurum sembollerini içerir. Direğinin uzunluğuna göre çeşitli ebatlarda üretimimiz mevcuttur.
Makam Bayrakları: Bu tür bayraklar bulundukları makamı temsil ederler. Saten kumaştan üretilip kenarları püsküllüdür ve 100x150 cm ebadında üretilme zorunluluğu vardır. Makam koltuklarının arkasında bulunmaktadır. Bu bayraklarda kullanılan pirinç ve krom olmak üzere iki çeşit direk bulunmaktadır.
Masa Bayrakları: Birçok şirket, okul ve üst düzey makamlarda masalarda kullanılan bayraklardır. Bu bayraklar genelde ülke bayrağı ve şirket bayrakları olmaktadır. Ürettiğimiz her bayrakta olduğu gibi bu bayrakta da kalite ön plandadır. Firmamız bu konuya büyük önem göstermekte ve istekleriniz doğrultusunda size iyi hizmet sağlamaktadır.
Flama Bayrakları: Çok özel ve dayanıklı kumaşları ile üretimimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu tür bayraklar dış mekanlar için rahatlıkla kullanılabilmektedir. Sivri uç, üçgen, beşgen gibi birçok çeşitte üretimi mevcuttur.
Süs Flamaları: Genelde açılışlarda kullanılan bir bayrak türüdür. İç ve dış mekanlarda kullanılabilir. Çeşitli organizasyonlarda dekoratif amaçlı kullanılmaktadır. İstenilen modelde ve kumaşlarda üretilebilmektedir.

Bayrak Çeşitleri ve Kullanım Alanları genel olarak bu şekildedir. Siz de istediğiniz özellikte bayrağa sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Kalite vazgeçilmezimiz olup, müşteri memnuniyeti bizim için oldukça önemlidir. 

1 yorum:

  1. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Oldu güzel işler çıkardık.

    YanıtlaSil