20 Kasım 2015 Cuma

Bayrak Türleri

Bayrak Türleri, oldukça farklı alanlarda üretilen bayrak seçeneklerinin bütünüdür. Bayrak türleri, kullanıldıkları alana göre üretilirler. Ülkemizde çok fazla bayrak çeşidi mevcuttur. Ülke, gönder, makam, masa, flama ve süs bayrakları olmak üzere çeşitli bayraklar bulunmaktadır.


Ülke bayrakları, her ülkenin kendine ait bulunan, bağımsızlığını simgeleyen baraklardır. Bu bayraklar her yerde ve belirli boyutlarda kullanılabilirler. Ülkenin tarihini ya da efsanevi olayını simgeleyen bu bayrakların manevi değeri oldukça büyüktür. Bireylerin her daim saygı duymaları gerekmekte ve bayrak kanunlarına uymaları gerekmektedir. Gönder bayrakları, kurumun tanıtımı niteliğindedir ve kurum sembolleri içermektedir. Bu tür bayraklar, firmalar, resmi daireler, parti seçim bayrakları, holdingler, sağlık ocakları, emniyet müdürlükleri, okullar, özel sektör, sendikalar ve benzinlikler gibi yerlerde kullanılmaktadır. Direğin uzunluğuna göre bayrak üretimi yapılabilmektedir. Makam bayrakları, bulundukları makamı temsil ederler. Genelde saten kumaştan yapılır ve kenarları püsküllüdür. Makam koltuğunun arkasında bulunmaktadırlar. Masa bayrakları, masalarda kullanılan bayraklardır. Bu bayraklar genelde, ülke bayrağı ve firma bayraklarıdır. Birçok okul ve üst düzey makamlarda kullanılmaktadır. Flama bayrakları, çabuk deforme olmayan, dış mekanlarda daha dayanıklı kumaştan üretilmesi gereken bayraklardır. Sivri uç, üçgen, beşgen gibi birçok çeşitte üretimi yapılmaktadır. Süs flamaları, genelde açılışlarda kullanılır. Çeşitli organizasyonlarda, iç ve dış mekanlarda kullanılır.
Bayrak Türleri oldukça fazladır. İstenilen bayrak çeşidine göre hizmet sunmaktayız. Kullandığımız kumaşlar ve baskıyla kolay deforme olmayan, uzun süre dayanıklı bayraklar üretmekteyiz. Kalite ve müşteri memnuniyeti bizim için ön planda gelir. Bazı standartlara uygun bayrakların, tecrübeli ekibimizle üretimini yapmaktayız. Bunun dışında istediğiniz boyutlarda diğer bayraklarında üretimi tarafımızca yapılabilmektedir. Ülkemizde bayrak türleri çok çeşitlilik göstermektedir ve bizde bu kadar çeşitlilikteki bayrakların üretimini gerçekleştirmekteyiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder