13 Şubat 2016 Cumartesi

Kaliteli ve Firmanıza Özel Masa Bayrakları

Kullanım alanı yaygınlaşan bayrakların farklı alanda ve farklı şekillerde kullanımının sağlanması bu alanda üretim yapanları da çeşitliliğe itmiş ve bu sayede bayrak üretimi yelpazesi genişleme sağlamıştır. Üretim çeşitliğinde yerini alan ve çoğu kurum ve kuruluş tarafından kullanım alanı bulan bir bayrak türü de masa bayrağı olarak adlandırılabilir.



Masa bayrakları iç alanlarda kullanım amacıyla üretilmektedir. Bu ürün saten kumaş üzerine ülkelerin firmaların kurum ya da kuruluşların amblem veya sembollerinin basılması esasına dayanmaktadır. Baskı konusunda birçok yöntem bulunsa da genel olarak öngörülen ve kullanımı tercih edilen yöntem dijital baskı yöntemidir. Standartları belirlenmiş ve üretimi sağlanan kaliteli masa bayrakları İstek dahilinde farklı şekillerde üretimi mümkün olan masa bayraklarının farklı modelleri de mevcuttur. Bu bayraklar genel olarak kamu kurum ve kuruluşları ofislerinde, toplantı odalarında, fuarlarda, firma ofislerinde, uluslar arası toplantı salonlarında, açılış veya lansmanlarda, okullarda ve diğer birçok yerde kullanılabilmektedir. Kullanım amacı nedeni ile boyutları iç mekanda kullanıma uygun bir şekilde standart olarak belirlenmiş olan masa bayrakları standart olarak 15x22.5cm ebatlarında üretilir. Masa bayrakları masa üzerinde metal çubuklara sabitlenerek kullanılmaktadır. Tasarımların dizaynı müşteri istek ve ihtiyaçlarına uygun olarak yapılıp istek üzerine üretimi sağlanmaktadır. Müşteri istekleri hem tasarlama aşamasında hem de üretim aşamasında dikkate alınır müşteri memnuniyeti ön planda olan bir üretim amaç edinilmiştir. Yine müşterilerin isteklerine göre tekli, ikili, üçlü veya dörtlü tasarımların üretilebilmektedir. Bu hususları göz önünde bulundurarak sizlere en ucuz masa bayrakları üretimini gerçekleştiriyoruz.

Bu şekilde özel tasarım bayraklar genel olarak farklı kurum ve kuruluşların bir araya geldiği toplantılarda, şirketlerde, birden fazla katılımcı grubuna sahip toplantılarda veya uluslar arası toplantılarda kullanılmaktadır. Bu tür bayrakların kullanım alanı geniş olduğu için müşterilerce fazla talep edilmektedir.


2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. http://www.ozguvenalbayrak.com olarak başarılarınızın devamını dileriz.

    YanıtlaSil